Huddle podcast fra Mindshare

Hvad skal der til, før danskerne vil spise insekter?

Episode beskrivelse

Behøver grøn omstilling at være drevet af skyldfølelse og pligt og føre til en kedeligere, mere grå hverdag, eller kan bæredygtighed rent faktisk være inspirerende og innovativt? Spiselige insekter er fremtidens fødevare. De er bæredygtige, sunde og så smager de godt. Det kræver 15.000 liter vand at producere et kilo oksekød, men kun 8 liter vand at producere et kilo fårekylling. Insekter indeholder høje mængder protein og masser af B12-vitamin. Bugging Denmark tilpasser insektfarming til et urbant miljjø. Farmen indsamler kogt bygmalt fra ølproduktion, æblepulp og brød i overskud fra bagerier og konverterer byens restprodukter til fødevarer. Hør om en fremtid, hvor insekter er en naturlig del af vores kost, når Jakob Rukov fortæller om sin rejse ind i de spiselige insekters verden, i en samtale med Mindshares Verner Bager. Læs mere om Huddle på www.mindsharehuddle.dk

Denne episode er fra Huddle podcast fra Mindshare

Huddle podcast fra Mindshare

Alle episoder
Relaterede shows