Episode beskrivelse
Naturen rummer langt flere smagsoplevelser end de fleste er klar over. Denne episode af "Jord Under Neglene" handler om alle de utraditionelle ingredienser naturen byder på, som kan findes i det hengemte ukrudtshjørne af haven, i skoven, ved vandet og på engene. Det er ikke fordi, du skal til at ændre hele din madlavning for at få glæde af de mere utraditionelle ingredienser - du behøver faktisk heller ikke at lave din have om. Det handler faktisk bare om at begynde at smage på det, der er lige ved hånden. I denne episode af "Jord Under Neglene" høster Anja Barfod fra Haveselskabet smagfulde, spiselige urter sammen med to meget kyndige mennesker, der begge anvender utraditionelle elementer i deres madlavning. Det er Adam Engell og Jakob Ørstrup. Adam er forfatter til bogen "Vild Saft", der giver sæsonopdelt inspiration til at lave safter og cocktails på naturens råvarer. Jakob er en madmand og vildmand, der arbejder for en madkultur, der følger råvaren fra jord til bord.