Episode beskrivelse
Spaghetti kødsovs, frikadeller og lasagne er kendte, velsmagende klassikere, som eksperimentets deltagere ofte tyr til i en travl hverdag, når aftensmaden skal være nem at gå til og lækker at spise. Men hvor meget bliver der tænkt over klimaaftrykket, når kødsovsen røres sammen mandag aften? I de næste 14 dage skal deltagerne se deres yndlings-hverdagsretter efter i sømmene, og tilpasse dem til de nye kostråd, der kom i januar 2021. De syv nye råd har nemlig ikke bare folkesundheden, men også klimaets ve og vel for øje. Det betyder mere grønt, mindre kød og mere fuldkorn. Spørgsmålet er, om deltagernes elskede hverdagsklassikere kan overleve en kostråds-tilpasning, eller om den gode, gamle kødsovs sejrer i sidste ende? Podcasten er produceret for REMA 1000 af Bauer Media. Vært: Ortal Knudsen, producer: Martin Birket-Smith, produktionsledelse: Sofie Carlsen