Pop FMs madplan: Den perfekte pulled pork på 4 timer

Fødselaren Brian har bestemt dagens ret, som står på pulled pork burger

Dagens ret på madplanen er Pulled Pork
Udgivet
Sidst opdateret

Dagens udgave af madplanen byder på pulled pork alá Karsten Kroman.

Ingredienser:

  • 1 nakkefilet
  • 2 dl god æblejouce
  • 1/fl. mørk sirup
  • Krydderiblanding af salt, peber, paprika, chili, hvidløg, merian, fennikelfrø og spidskommen

Dag 1

Fremgangsmåde:

Læg nakkefileten i et fad, der passer til den i størrelse og hæld æblejuicen over.

Hæld derefter siruppen over og drys til sidst med rigeligt salt og peber. Lad den trække i køleskabet til næste dag.

Dag 2

Læg nakkefileten i den perforerede bakke med bradepanden under. Hæld marinaden over. Drys rigeligt med krydderblanding hele vejen rundt og klap det godt fast

Sæt det i ovnen ved 100 grader i 2 timer - sørg for, at der hele tiden er rigeligt væde omkring nakkefileten - tilsæt evt. vand undervejs. Herefter fortsættes i yderligere to timer ved 130 - 140 grader - der skal ikke tilsættes mere væde de sidste to timer.

Stegen ‘pulles’ med to gafler og serveres med hjemmelavet coleslaw og gode hjemmebagte sandwichboller.

Velbekomme!