Pop FMs madplan: Den perfekte pulled pork på 4 timer
Fødselaren Brian har bestemt dagens ret, som står på pulled pork burger
Sidst opdateret
Dagens udgave af madplanen byder på pulled pork alá Karsten Kroman.
Ingredienser:
- 1 nakkefilet
- 2 dl god æblejouce
- 1/fl. mørk sirup
- Krydderiblanding af salt, peber, paprika, chili, hvidløg, merian, fennikelfrø og spidskommen
Dag 1
Fremgangsmåde:
Læg nakkefileten i et fad, der passer til den i størrelse og hæld æblejuicen over.
Hæld derefter siruppen over og drys til sidst med rigeligt salt og peber. Lad den trække i køleskabet til næste dag.
Dag 2
Læg nakkefileten i den perforerede bakke med bradepanden under. Hæld marinaden over. Drys rigeligt med krydderblanding hele vejen rundt og klap det godt fast
Sæt det i ovnen ved 100 grader i 2 timer - sørg for, at der hele tiden er rigeligt væde omkring nakkefileten - tilsæt evt. vand undervejs. Herefter fortsættes i yderligere to timer ved 130 - 140 grader - der skal ikke tilsættes mere væde de sidste to timer.
Stegen ‘pulles’ med to gafler og serveres med hjemmelavet coleslaw og gode hjemmebagte sandwichboller.
Velbekomme!