Lyt til podcasten 'Sex om Dagen' og bliv klogere på sex, parforhold, kærlighed og lidenskab

Majbritt Maria Nielsen er vært på podcasten 'Sex om Dagen'

Lyt med til 'Sex om Dagen'. Et nyt sommerprogram på Radio 100
ForfatterUdgivet
Sidst opdateret

Sommerprogrammet Sex om Dagen inviterede lytterne på en tur ud i sexlivets kringelkroge, trivialiteter og hemmeligheder, og gik du glip af sommerprogrammet eller ønsker du bare at genlytte kan du finde det hele som podcast her på RadioPlay.

Sex er en del af popkulturen; det er en del af musik, kunst, litteratur og film. Sex er i gadebilledet, i tankerne og i samtalen. Sex dyrkes, udskældes og pakkes væk. Det er i grunden paradoksalt, at sex fylder så meget, og alligevel vækker masser af tvivl og undren blandet med lige dele lyst og forargelse. Derfor har Radio 100 dedikeret sommerens formiddage til lystfuld og nysgerrig omgang med sex - det er jo alligevel kommet for at blive.

Majbritt Maria Nielsen dykker ned i det hele. Sex om Dagen er radio for voksne og det er propfuld af mennesker, der ved alt om sex, parforhold, kærlighed og lidenskab.

I hver episode har Majbritt Maria Nielsen en ny gæstevært med i studiet, og lytterne får blandet andet svar på, hvordan tykke mennesker har sex, hvorfor nogen betaler for at blive ydmyget, om bøsser har mere sex end andre mennesker og om at vedligeholde det frække i et fast forhold.

Blandt medværterne er: Pornostjerne og iværksætter Denice Klarskov, forfatter Anders Haahr Rasmussen, psykolog og twerkqueen Louise Kjølsen, kønsforsker Christian Groes og professionel dominatrix Domina Dark.

Find sex om dagen som podcast lige her, eller på RadioPlay app.