Lyt til KAKTUS med Chriz & Julie Rahbek på podcast

I denne episode af KAKTUS, taler vi om hvad du kan få tiden til at gå med derhjemme under Corona-karantænen!

Lyt til KAKTUS med Chriz & Julie Rahbek på podcast
ForfatterUdgivet

Det sidste afsnit i første sæson af KAKTUS' helt egen podcast omhandler, som så meget andet, Corona-virus. Julie og Chriz skal nemlig skilles ad et par uger, med henblik på at følge de forholdsregler vores statsminister Mette Frederiksen, har meldt ud under de seneste pressemøder om Corona-virus.

"Det er virkelig også meget Corona-virus i denne her podcast, men det er jo også fordi det er det eneste man taler om lige nu og så bare en opfordring, hvis du lytter til det her mens der er Corona pandemi, så lad os lige passe på hinanden og lytte til Mette Frederiksen" tilføjer Julie og da Mette Frederiksens største bøn er at vi bliver indendøre disse uger, har Julie og Chriz fundet på nogle sjove ting, som du kan få tiden til at gå med, for ligesom Julie og Chriz siger "vi er alle i samme båd", så lad os få det bedste ud af vores alene-tid!

Men før vi remser op hvad du kan lave i løbet af dine dage, for at undgå de sociale abstinenser, laver Julie og Chriz deres traditionelle "alle-elsker", hvor man kan ringe ind og protestere og hvorfor man ikke elsker den pågældende ting, i dette afsnit er det 'Tilbud', som bliver diskuteret, hvor bl.a. en butiks chef, ringer ind og slukker glæden for os ved at fortælle at alle tilbud er normalpris.

Vi diskuterer også emner som hamstring og egoisme- kan man virkelig tillade sig at tage den sidste toiletrulle? Det kunne Julie i hvert fald ikke, da hun var i Fakta for at handle ind til sin morgenmad, efter Mette Frederiksens pressemøde.

Julie har også lavet sin helt egen "Hvordan-overlever-du-corona-quiz", som giver dig nogle sjove tips til hvordan du overholder forholdsreglerne på en sjov måde!

Du kan for eksempel synge omkvædet til Nik&Jay's "HOT", mens du vasker hænder, så har du vasket dem, den tid som sundhedsvæsnet anbefaler.

Vi har også spurgt vores praktikant Mette om tips til hvad DU kan lave under din karantæne! Mette er KAKTUS' helt egen hyggemor og skal bl.a. bruge dagene på at skrive en studieansøgning, derudover har hun lavet en surdej, som hun kan passe og vente på at den er klar til brug om fire dages tid.

Hvis du vil have det hele med, så lyt til hele episoden øverst i artiklen eller på RadioPlay app!

Du kan også lytte til andre episoder af KAKTUS med Chriz & Julie Rahbek lige HER.