Mest stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de praktiske spørgsmål i forbindelse med årets show – The Voice Radio Awards

Mest stillede spørgsmål
Udgivet
Sidst opdateret

Vi glæder os til The Voice Radio Awards, men lad os lige få det praktiske på plads, inden det hele går løs. Vi har samlet svarene på alle dine spørgsmål, så du kan blive klædt godt på til den 16. februar 2024 på Bremen Teater!

Hvor og hvornår foregår The Voice Radio Awards?

The Voice Radio Awards bliver afholdt fredag d. 16. februar 2024 på Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København V.

Hvad tid starter showet?

Dørene åbner kl. 18.30. Showet starter kl. 20.00 og slutter ca. kl. 21.30 (med forbehold for ændringer). Det er ikke muligt at komme ind i salen efter showet starter, så kom i god tid.

Hvem optræder til The Voice Radio Awards?

De optrædende artister er nu afsløret, og du kan glæde dig til at opleve Ida Laurberg, Skinz, Dillistone, Tessa, Baloosh, Caroline Dubois, Dos Santos, Uro og Mekdes. Læs mere om dem her.

Hvorfor kommer Gobs ikke alligevel?

Gobs pladeselskab Warner Music har meddelt os, at Gobs af personlige årsager desværre ikke kan optræde til The Voice Radio Awards nu på fredag, og at han er rigtig ked af at måtte aflyse.

Hvad er adressen?

Adressen til Bremen Teater er Nyropsgade 39, 41, 1602 København V. Google Maps er bedst til at finde vej.

Hvordan kommer man derhen?

Du kan komme til Bremen Teater i bil, på cykel, til fods eller med offentlig transport. Vesterport St ligger lige om hjørnet (250 meter) og Hovedbanegården er kun 8-10 minutter væk på gåben (850 meter). Kommer du i bil ligger Q-Park Vesterport, som er et af Københavns største parkeringshuse, kun 50 meter væk. For vær opmærksom på, at det kan være lidt småt med vejparkeringen i området. Vi anbefaler at komme i god tid, hvis du vælger bilen.

Er der en garderobe på Bremen Teater?

Ja, der er én bemandet garderobe, som du kan benytte dig af. Men er du i bil og holder i nærheden, kan det måske betale sig at lade overtøjet ligger i bilen.

Er der dresscode?

Det er et awardshow, så dress gerne op! Men det er også ok at komme i lige præcis dét tøj, du føler dig godt tilpas i.

Kan man ryge på Bremen Teater?

Rygning er ikke tilladt på Bremen Teater. Hverken normale cigaretter eller e-cigaretter.

Hvordan får man billet?

Man kan KUN vinde billetter til The Voice Radio Awards i radioen eller på vores sociale medier, men ikke købe dem. Du kan se, hvordan du kan vinde billetter i radioen lige her og følge med på The Voices Instagram @thevoicedk.

Jeg har vundet billetter. Er der andet inkluderet i præmien?

Din præmie består kun af billetter. Men i Bremen Teaters to barer kan du købe drikkevarer og hos Kolme, der ligger i forlængelse af Bremen Teater, kan du både købe drinks og snacks.

Jeg har vundet billetter, men har ikke modtaget mine billetter endnu. Hvad gør jeg?

Har du vundet billetter, modtager du et vinderbrev med information typisk indenfor 3 hverdage. Dine billetter bliver derefter sendt til din mail senest d. 14. februar. HUSK at holde øje med din spammappe, da både info og billetter kan ende dér. Du kan skrive til os på vinderinfo@bauermedia.dk, hvis de ikke dukker op inden for ovenstående tidspunkter.

Jeg har vundet billetter, men kan ikke deltage alligevel. Hvad gør jeg?

Bliver du forhindret i at komme, er du velkommen til at give dine billetter videre til venner eller familie, men billetterne må IKKE sælges. Du kan også kontakte os på vinderinfo@bauermedia.dk, hvis du ønsker at give billetterne tilbage til os.

Er der en minimumsalder?

Man skal være 15 år for at vinde billetter. Minimumsalderen for gæster til selve showet er også 15 år, også selvom man følges med en voksen (18+).